onsdag 8. august 2012

Camden Market

I dag har vi vært på Camden Market, etter å først ha måttet ringe etter assistanse angående pengeverdien her nede. Var det ti pence på en penny eller omvendt? Heldigvis visste den erfarne John Smith råd, og vi kom oss på bussen med riktig pengesum. På markedet fant jeg en kjempefin singlet som jeg prutet ned fra 12 pund til 10 pund, men uheldigvis for meg skulle det vise seg at mannen i naboboden solgte akkurat samme singlet for 5 pund. Lenge leve en personlighet som ikke liker å prute..

Vi hadde egentlig planer om å kjøpe blomster til leiligheten i dag, men det viste seg at blomsterbutikken på hjørnet (Nei, ikke pakistaneren som har alt) har tatt ferie og kommer ikke tilbake før 3. september, så da ble det ikke noen romantisk gest fra Lars sin side.

I morgen tenkte vi oss en tur på IKEA for å kjøpe nattbordslamper, noe Lars gleder seg stort til for da slipper han å måtte stå opp hver gang jeg må på do for å slå på lyset. Jeg velger nemlig å ligge med hodet under dynen til lyset er på i rommet, bare i tilfelle det ligger noen på lur under sengen.

PS: I dag har vi også drukket kaffe for første gang siden vi kom ned hit, og det smakte himmelsk!1 kommentar:

  1. Jeg syns den kaffen til Lars så litt tynn ut, men passe størrelse på koppen ;-)

    SvarSlett