onsdag 1. august 2012

Første dag i London

God kveld i stuen!

Nå sitter vi endelig og slapper av i leiligheten etter en lang men spennende dag. Etter at vi hadde fått hentet nøkler og lagt fra oss bagasje bar turen til IKEA, og dumme som vi var bestemte vi oss for å gå fra tubestasjonen til senteret, lite visste vi om at det var litt over 2 kilometer og at det gikk gratis shuttlebuss på den samme strekningen.. Heldigvis for oss hadde IKEA mangt godt å by på, og det ble både kubbelys, kleshengere, dyner og litt mat. Lars var nokså vågal og prøvde seg på fish and chips, men jeg hadde hjemlengsel og holdt meg til det som minnet mest om hjemme: kjøttboller og potetstappe. Selv om kjøttbollene var svenske hjalp det stort på humøret.4 kommentarer:

 1. Så herlig at dere har kommet dere ordentlig til rette! Gærne er dere i alle fall, som setter nesa mot IKEA første dagen...!!! Det står det respekt av!

  Veldig koselig med lysene rundt omkring i leiligheten! Må le litt av deg, da, Jeanita, som spiser hjemmelengsel-mat allerede første dagen ;) Søt, du! Smakte maten din da, Lars?

  Vi er stolte av dere, og utrolig glade i dere!

  Gleder oss til å lese mer her etterhvert som siden oppdateres, og så ser vi velig fram til å hente dere om 28 dager, med kofferten full av erfaring etter fire uker i London!

  Sov godt i natt - den aller første natten i den nye leiligheten i et nytt land, og som offentlig forlovet <3

  Klemmer fra Elvira Oline, Tine & Pappa

  SvarSlett
  Svar
  1. Maten til Lars var visst god, men det så nå litt tørt ut spør du meg! Er mulig vi kommer hjem tidligere, men kan jo bare holde dere oppdatert :-) Klem fra oss!

   Slett
 2. Flinke jenta og forloveden!
  Jeg er stolt av dere :-)

  SvarSlett