tirsdag 19. februar 2013

Spenning i hverdagen

I går kan dere tro det var action her! Vi satt i sofaen og så på serier da vi plutselig hørte sirener og så blålys. Nysgjerrig som vi er måtte vi jo se ut av vinduet for å finne ut av ha som skjedde: utenfor naboblokken stod det plutselig en ambulanse og en politibil i tillegg til at det ute i veien stod to ambulanser til og enda en politibil. Alle sammen gikk inn i blokken og opp i andre etasje der de prøvde å bryte inn døren, det tok noen forsøk men den gikk opp til slutt! Nå er vi ikke helt sikre på hvem som bor der, men vi tror det er en gammel dame som også bor i en kjellerleilighet i samme blokk som oss. Hun er i hvert fall helt sprø..

Vi skulle jo gjerne sett at det skjedde noe litt spennende, men etter 30-40 minutter pakket de sakene sine og dro igjen, uten noen personer og uten noe drama. Med andre ord en fryktelig kjedelig avslutning på en spennende kveld. Og døren de slo inn? Den står der enda på vidt gap.

1 kommentar:

  1. Dette ble jo en kjedelig slutt.Visst et var den gammle kjerringa som var dårlig så synst kanskje hun det var spennende nok.?

    SvarSlett