onsdag 1. oktober 2014

Hektisk!

Vi har innsett at tiden ikke alltid strekker til, og dermed har innlegg her inne blitt nedprioritert. Man kan vel ikke akkurat kalle det rart, for her i heimen har det skjedd så masse! Vi har flyttet fra Røa til en leilighet på Konnerud som vi eier, Noah har begynt i barnehagen og stortrives, jeg har begynt på lærerskolen og Lars er plutselig blitt den som må pendle til jobb. 


Vi stortrives i den nye leiligheten og har hektiske men fantastiske dager sammen med den lille gutten vår. Det er få ting som gir mer energi enn en liten gutt som drar i buksebenet og vil opp før man har fått av seg skoene. Det er også mange nye milepæler som er nådd for Noahs del; han reiser seg og setter seg med relativt god kontroll i nærheten av objekter som står i ro, han sover som regel hele natten gjennom på eget rom, han spiser litt brødskive (mye mer enn før) og han har skjønt at det er i barnehagen han skal være når mamma og pappa er på skole pg jobb. Nå smiler og vinker han hver morgen når vi går, og er blid som en sol når vi henter på ettermiddagen. 


Ellers skal vi denne uken på høstferie til Rendalen, og vi gleder oss så masse! Det skal bli så godt for Noah å kose litt ekstra med farmor og farfar, og foreldrene gleder seg til å nyte frisk fjelluft og godt selskap. Lover denne gangen at det ikke skal bli så lenge til neste gang vi oppdaterer dere :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar